2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Siyaha çyer çok derin bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza iane edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yönıtlarına bileğinelim!

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da müstevi ve yağız renklerde tercih ettik. Zir aşhane dolaplarımızda:

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbik bir şekilde istediğiniz her şeyi harika bir şekilde boyayabilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar diğer renklerle uyumlu bir renktir.

Dar dekorasyonu örgülırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda suhuletle kullanılabilen bir tondur.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda ayan gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri tercih edebilirsiniz.

Koz, meşe, çam kadar ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda antrasit gri boya ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar kurmak sinein kullanabileceğiniz bazı renkleri keşfedelim:

Odanın henüz zorlamasız aydınlanmasını sağlar. Daha aydınlık bir dünya oluşmasını sağladığı sinein odadaki diğer dekoratif ürünlerin henüz sarih olmasını sağlamlar.

Gri renk duvar boyası, özge renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak karınin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. antrasit gri dekorasyon Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da aşağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya çıbanlamıştır.

We also reference original research from other reputable sprey boya publishers where appropriate. You hayat learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana üzeri kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir haberleşme kanalı evetğu görülürken birçok hasiyet renkler kompradorlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page