Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çalan çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza yardım edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yerıtlarına bileğinelim!

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında daha detaylı bilgi tespit etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanılgı yapmadan satın alabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten daha canlı bir hüküm elde edebilirsiniz.

Yatak sarrafiyelığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Soy sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına karmaşık bir atmosfer ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini kuvvetlendirir ve sair renklerle harmonik bir entegrasyon sağlamlar.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir üslup katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası veya döşek odası kadar esas mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve özge bezemeli unsurlarla kolayca uyum sağlar.

şüphesiz ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı değil. Kesinlikle mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da dokumalmalıdır.

Antrasit, biraşırı tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde kostak bir hava yuvarı halk etmek istiyorsanız, derin gri duvarlar veya ahşap ve metalden mimarilmış mobilyalar tercih edin.

özge nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca art yüzeyinde keçe istila vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını artırdığı kadar; koltuğunuzda daha hafif bir istikrar hissi verir. 

Antrasit rengi halı Antrasit, beyit dekorasyonu süresince tüm yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. antrasit renk tonları Antrasit halı renkleri ile epey kullanışlı ve bezemeli bir yaşam vadiı tasarlayabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde dar dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

İçinde gayrı tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan boş gri ton sür ton uygulamak isteyenler goldfix tarafından da kesif sık yeğleme ediliyor.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici antrasit gri boya bir platform oluşturabilir. Bu renk başka renklerle kombin edilerek denk odasına ferdî bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page